16 Ιουν 2011

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΗ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στην ΟΜΟΝΟΙΑ στις 11 το πρωί


Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, μαζί και τα άλλα αστικά κόμματα, είναι αδίσταχτα απέναντι στο λαό, στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα συμφέροντα του κεφαλαίου, σε συνθήκες βαθύτατης καπιταλιστικής κρίσης. Τα δυο κόμματα επιδιώκουν την συναίνεση σε μια προσπάθεια να εκβιάσουν το λαό, να του καλλιεργήσουν την πεποίθηση ότι η συναίνεση είναι όρος αναγκαίος για να μην πτωχεύσει, δήθεν, η χώρα.


Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν φτάσει στο σημείο να κουβεντιάζουν ακόμα και το ενδεχόμενο της συγκυβέρνησης, δείχνει τη στρατηγική τους ταύτιση από τη μια, αλλά και την αποφασιστικότητά τους να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τσακίσουν το λαό και το κίνημα.


Συνάδελφε, Υπάρχει άλλος δρόμος, Υπάρχει φιλολαϊκή λύση. Ο δρόμος της σύγκρουσης με τα μονοπώλια και την ευρωπαϊκή ένωση για οικονομία και εξουσία που θα υπηρετεί τις ανάγκες του λαού και όχι των μονοπωλιακών ομίλων.


Κανένας συμβιβασμός, καμιά υποχώρηση. Αντιστεκόμαστε στα τρομοκρατικά διλλήματα στους κυβερνητικούς και εργοδοτικούς εκβιασμούς .


Όχι άλλες θυσίες για τα κέρδη της πλουτοκρατίας. Όχι στα αντεργατικά τελεσίγραφα και στη διαρκή ανεργία και λιτότητα..


Εμείς έχουμε το δίκιο, έχουμε και τη δύναμη. Είναι καιρός να τη χρησιμοποιήσουμε. Δύναμή μας είναι η ενωμένη ταξική οργάνωση, πάλη και αλληλεγγύη. Η μαζική συμμετοχή όλων στην απεργία πρέπει να είναι βήμα κλιμάκωσης των αγώνων.


Εδώ και τώρα καλούμε Γενικές Συνελεύσεις και Δ.Σ σε όλα τα σωματεία για απόφαση κλιμάκωσης της πάλης με 48ωρη απεργία κατά την συζήτηση των μέτρων στην Εμπιστοσύνη στη δύναμή σου. Αξιοποίησε την εμπειρία σου. Η μόνη άμυνά μας είναι η ταξική μας αντεπίθεση. Το κοινό μέτωπο και η ενιαία δράση των εργαζομένων με τα άλλα λαϊκά στρώματα, ενάντια σε κυβέρνηση και πλουτοκρατία. Στόχος μας η αποδυνάμωση των κομμάτων του κεφαλαίου και όλων των κομμάτων του εύρωμονόδρομου


Συνάδελφε: Δράσε και εσύ μαζί με το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.


Να διεκδικήσουμε να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα.


ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΙΟΥΝΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ στις 11 το πρωί







H προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου