29 Ιαν 2011

πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη 2 Φλεβάρη και ώρα 6 μμ,

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εντείνει την επίθεση της στο σύνολο των δικαιωμάτων του λαού μας, αυτή την περίοδο περνάει σε νέα φάση με στόχο να τσακίσει ότι έχει μείνει από τα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα στις εργασιακές σχέσεις στις συντάξεις‚ την Παιδεία‚ την υγεία και την λαϊκή περιουσία. Κλείνει ακόμα και σχολεία και νοσοκομεία για λογαριασμό του μεγάλου κεφαλαίου, ληστεύει μαζί με τους κεφαλαιοκράτες τα λαϊκά στρώματα με νέα κύματα ανατιμήσεων σε όλα τα αγαθά που οι λαϊκές οικογένειες χρησιμοποιούν.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε ευθεία γραμμή με τους δημάρχους υλοποιούν την βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Έχουμε ήδη απολύσεις συμβασιούχων και απλήρωτους σε όλους σχεδόν τους Δήμους. Το πρόβλημα θα αγγίξει αορίστου και μόνιμους.
Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, με κινητοποιήσεις στις 10 Φλεβάρη και με απεργία στις 23 Φλεβάρη σε όλο τον κλάδο, αντιστεκόμαστε στη νέα επίθεση για την κατάργηση των δικαιωμάτων μας.
Το Συνδικάτο καλεί όλα τα συνδικαλιστικά στελέχη του κλάδου τις επιτροπές αγώνα τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια σε πλατιά σύσκεψη την Τετάρτη 2 Φλεβάρη και ώρα 6 μμ στην αίθουσα του συλλόγου των εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5β, 1ος όροφος- πίσω από τη Μητρόπολη) με θέμα:
Η οργάνωση της δράση μας για την καλύτερη προετοιμασία του κλάδου για την απεργία στις 23 Φλεβάρη


Η προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου