11 Ιουλ 2017

Όλοι και όλες στην Γενική Συνέλευση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ την Δευτέρα 17 Ιούλη στις 19:00 στα γραφεία μας στην Ηλιούπολη (Χρυσάφη 10).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΙΣ ΘΕΑΤΗΣ
ΟΛΑ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΣ


Συνάδελφοι/ σσες συμβασιούχοι και μόνιμοι δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα για το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία. Προχωράμε με μαζικές διαδικασίες, συζητάμε, κάνουμε απολογισμό του αγώνα, βγάζουμε συμπεράσματα, ανασυντασσόμαστε για να οργανώσουμε από κοινού τη συνέχιση του αγώνα μας.
Απέναντι στο μαύρο μέτωπο κυβέρνησης, αστικών κομμάτων, πλειοψηφίας της ΚΕΔΕ, ΜΜΕ, μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και των ανθρώπων τους στο κίνημα, οικοδομούμε το δικό μας μέτωπο εργαζομένων ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας, με προμετωπίδα την άμεση μετατροπή όλων των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε αορίστου χρόνου.
Να μην επιτρέψουμε καμία απόλυση συναδέλφου!
Κανένας εφησυχασμός! Όπως η κυβέρνηση έφερε το 3ο μνημόνιο το δεκαπενταύγουστο, έτσι και τώρα μες το καλοκαίρι ετοιμάζει χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στην καθαριότητα, τους παιδικούς σταθμούς, τα σχολεία, τις κοινωνικές δομές. Θέλει σαν το κλέφτη να μας πιάσει στον ύπνο και να περάσει την κρατική αντιδραστική αξιολόγηση.
Εμπιστεύσου και ενίσχυσε τις δυνάμεις που μπήκαν μπροστά στον αγώνα, βρέθηκαν δίπλα σου σε κάθε μάχη!
Γράψου και εσύ στο ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ, έλα και εσύ στη Γενική Συνέλευση για να μην μείνει κανείς μόνος, για να απαντήσουμε μαζικά, οργανωμένα, δυναμικά, ταξικά στην επίθεση που δεχόμαστε!

                                                                                               
                                                                                     
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ