19 Οκτ 2015

Όλοι οι εργαζόμενοι στην Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου μας. Την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00.

                                                                            
                                                                           ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφε/σσα στους Δήμους και τη Περιφέρεια. Ήρθε η στιγμή να σημάνει συναγερμός στους χώρους δουλείας μπροστά στην επίθεση που μας ετοιμάζουν. Πρέπει να απαντήσουμε άμεσα αποφασιστικά μαζικά στέλνοντας το μήνυμα ότι είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την μάχη μέχρι τέλους. Σε αυτές τις συνθήκες πάνω απ’ όλα είναι η ενότητα μας, να δώσουμε την μάχη ενιαία όλοι οι μαζί ανεξάρτητα από την σχέση εργασίας μόνιμοι, αορίστου, συμβασιούχοι, 5μηνίτες. Το πολυνομοσχέδιο με τα  νέα  σκληρά μέτρα χτυπά στο σύνολο τα λαϊκά στρώματα επομένως η απάντηση που πρέπει να πάρουν πρέπει να είναι από το σύνολο των εργαζομένων ΕΝΙΑΙΑ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει δεσμευτεί  να προχωρήσει στη κατάργηση των Βαρέων στους εργαζόμενους των δήμων. Δηλαδή οι εργαζόμενοι στην αποκομιδή, στη διαλογή, στην επισκευή και τη συντήρηση των μέσων καθαρότητας, στα τεχνικά συνεργεία κ.λ.π. Μας  προσθέτουν μέχρι 9 χρόνια τουλάχιστον παρά πάνω εργασίας δρομολογώντας ταυτόχρονα και τη  κατάργηση  του επιδόματος των 150 ευρώ.
Ø Καταργούν τα Βαρέα κα Ανθυγιεινά από το σύνολο των εργαζομένων στα αμαξοστάσια και στα τεχνικά συνεργεία.
Ø Ετοιμάζουν και νέες απολύσεις μέσα από τις συγχωνεύσεις και καταργήσεις υπηρεσιών.
Ø Ετοιμάζουν να μειώσουν ακόμα περισσότερο τους μισθούς μας μέσα από το νέο μισθολόγιο.
Ø Ετοιμάζουν και νέα κινητικότητα, αυτή τη φορά υποχρεωτική.
Κάτω τα ξερά σας από τα ΒΑΕ εμείς δεν θα μαζεύουμε σκουπίδια μέχρι τα 67 χρόνια. Δεν θα πεθάνουμε στο σκαλοπάτι του απορριμματοφόρου.
Καμία ανοχή καμία αναμονή δεν πρέπει να χαθεί χρόνος να σημάνει ξεσηκωμός, σε κάθε αμαξοστάσιο, σε κάθε υπηρεσία. Αρκετά τους αφήσαμε να παίζουν με τις ζωές μας προκειμένου να διασφαλίσουν τα κέρδη της εργοδοσίας.
Οργανώνουμε τον αγώνα μας, αντιστεκόμαστε, διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, παίρνουμε τη κατάσταση στα χέρια μας, μέσα από συσκέψεις ανά χώρο δουλειάς, απαιτούμε μαζικές γενικές συνελεύσεις. 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στη Γενική Συνέλευση του Συνδικάτου ΟΤΑ Ν. Αττική. Την ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ στις 18:00 στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, Πλ. Κάνιγγος  2ος όροφος).

                                                                        

                                             H Διοίκηση του Συνδικάτου