8 Ιουν 2015

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και δανειστές εντείνουν την επίθεση στους εργαζόμενους και τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα. Αποδεικνύεται η άποψη μας ότι διαπραγματεύσεις διεξάγονται είναι απέναντι και έξω από τις καθημερινές αυξημένες ανάγκες των εργαζομένων. Το αποδεικνύουν τα κείμενα τους.

Λεηλατούν ξανά το εισόδημα μας, καταπατούν δικαιώματα και κατακτήσεις, χαρίζουν στους μεγαλοεργολάβους υπηρεσίες που θα τις βαφτίσουν αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας.
 
Στόχος τους να συρρικνώσουν ακόμα περισσότερο τη αξία της εργατικής δύναμης αλλά και των υπόλοιπων λαϊκών στρωμάτων με σκοπό να σώσουν ή ακόμα και να αυξήσουν την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρήσεων.

Όχι άλλος χαμένος χρόνος, σπάμε αυταπάτες, σπάμε τη μοιρολατρία και τη ηττοπάθεια που συνειδητά καλλιεργούν. Ήρθε η στιγμή να κουβεντιάσουμε, να οργανώσουμε το  αγώνα μας, να αντεπιτεθούμε, να μην επιτρέψουμε να μας επιβάλλουν ένα ακόμα μνημόνιο δηλαδή άλλη μια θηλιά στα κεφάλια μας. Απαιτούμε την ανάκτηση όλων των απωλειών μας και την απαιτούμε σήμερα και όχι στη δευτέρα παρουσία.


Η διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 9-6-2015 στην αίθουσα των ΚΕΠ στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ στις 18:00. Αλλά και να δώσουν δυναμικό παρών στο μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 11-6-2015 στις 19:30 στην ΟΜΟΝΟΙΑ.   

H Διοίκηση του Συνδικάτου