4 Φεβ 2015

Οι εργαζόμενοι δεν τρομοκρατούνται από τις μηνύσεις, ούτε φοβούνται τα δικαστήρια αντιθέτως ατσαλώνονται



Όλοι στην Στάση εργασίας την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου από τις 11:30 έως τέλος ωραρίου και συγκέντρωση στις 12.00 στα δικαστήρια.

Συνάδελφοι
                 
Στα δικαστήρια ξανασέρνονται συνδικαλιστικά στελέχη της ΠΟΕ ΟΤΑ ανάμεσα τους και συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ αυτή τη φορά με το αιτιολογικό ότι προκάλεσαν ρύπανση του περιβάλλοντος σε μια σειρά περιοχές εξ’ αιτίας των πολυήμερων κινητοποιήσεων τον Οκτώβριο του 2011.
Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί το γεγονός  ότι σε ένα μήνα τα ίδια συνδικαλιστικά στελέχη θα ξαναπεράσουν τις πόρτες των δικαστηρίων.

Σήμερα που οι εργαζόμενοι βιώνουν στο πετσί τους τις συνέπειες από τη βαρβαρότητα  των αντιλαϊκών μέτρων, έχουν να αντιμετωπίσουν και τον αυταρχισμό από τους υπερασπιστές των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που προσπαθούν μάταια να τρομοκρατήσουν και  να εκφοβίσουν όλους αυτούς που παλεύουν  ώστε να μη περάσει αναίμακτα η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια πολιτική που στο επίκεντρο της δεν έχει τους εργαζόμενους και τα συμφέροντα τους αλλά τη διασφάλιση της κερδοφορίας  του μεγάλου κεφαλαίου.
Γνωρίζουν όμως πολύ καλά ότι οι εργαζόμενοι ούτε τρομοκρατούνται από τις μηνύσεις, ούτε φοβούνται από τα δικαστήρια αντιθέτως ατσαλώνονται ακόμα περισσότερο.

Η Διοίκηση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ καλεί όλους  τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ τη Παρασκευή 6-2-2015 από τις 11:30 μέχρι το τέλος ωραρίου αλλά να δώσουν και δυναμικό παρών στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 στα δικαστήρια (κτήριο 2, αίθουσα 6). 


Η Διοίκηση του Συνδικάτου