21 Σεπ 2012

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη στις 10.30 π.μ. στην ΟΜΟΝΟΙΑ Προσυγκένρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 10.00 π.μ. πλατεία Καραϊσκάκη.


ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 
Όλοι στη συγκέντρωση την Τετάρτη 26 Σεπτέμβρη στις 10.30 π.μ. στην ΟΜΟΝΟΙΑ
Προσυγκένρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 10.00 π.μ. πλατεία Καραϊσκάκη. 

Συνάδελφοι                                                                                                    Σεπτέμβρης 2012
Οι ώρες είναι κρίσιμες. Τα μέτρα είναι θανατηφόρα. Τα μέτρα αυτά μαζί με τα άλλα που επιβλήθηκαν τα τελευταία χρόνια, ήδη έχουν μετατρέψει τα εργατικά δικαιώματα σε μια ζούγκλα. Η ζωή του λαού κάθε μέρα κάνει άλματα προς τα πίσω. Παίρνουν πίσω όχι μόνο δικαιώματα που κατακτήθηκαν βήμα-βήμα με αδιάκοπους αγώνες και αίμα, αλλά μας γυρνούν στην εποχή του μαστίγιου, στην ασταμάτητη δουλειά ήλιο με ήλιο. Στο 2012 συζητούν  13 ώρες δουλειάς την ημέρα.
Το κεφάλαιο, η κυβέρνηση και η Τρόικα (ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ) ετοιμάζουν και άλλα βάρβαρα μέτρα για το επόμενο διάστημα που θα τσακίσουν με μεγαλύτερη αγριότητα τη ζωή των εργαζομένων.
Ήρθε η ώρα για αμείλικτη απάντηση στον πόλεμο μας έχουν κηρύξει, το μέλλον μας δε μπορεί να είναι η φτώχεια, η ανεργία, η μόνιμη ανασφάλεια. Όλοι σαν ένας άνθρωπος να βροντοφωνάξουμε τέρμα οι θυσίες για την πλουτοκρατία. Όχι στην υποταγή και στην εξαθλίωση.
Γι’ αυτό χρειάζεται να χτυπήσει η καμπάνα του αγώνα παντού, σε κάθε Δήμο, σε κάθε τόπο δουλειάς να οργανώνουμε την απεργία, με εμπιστοσύνη στη δύναμη και το δίκιο μας. Είναι ώρα μάχης.
Κανένας εργάτης να μη μείνει μόνος του, κανένας να μην κάνει πίσω.
Να παραλύσουν τα γκαράζ και τα δημαρχεία. Να νεκρώσουν οι τόποι δουλειάς. Να κλιμακώσουμε τον αγώνα.
Καμιά εμπιστοσύνη στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες που έχουν καθίσει στο σβέρκο μας.
Να πάρουμε στα χέρια μας τη ζωή μας, τη ζωή των οικογενειών μας, το μέλλον μας.
Με τη δράση και τη συμμετοχή μας να συμβάλλουμε στην ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, να δυναμώσει η συσπείρωση και η ενότητα των εργαζομένων για να ανατρέψουμε τη βαρβαρότητα που ζούμε.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ
ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 10.30 π.μ.
 Προσυγκένρωση του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ στις 10.00 π.μ. πλατεία Καραϊσκάκη
H Διοίκηση του Συνδικάτου