3 Αυγ 2011

Όχι στον περιορισμό των διαδηλώσεων και την επέκταση μηχανισμών παρακολούθησης και καταστολής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τον πόλεμο που έχει κηρύξει σε βάρος του συνόλου των δικαιωμάτων του λαού μας. Σήμερα αυτός ο πόλεμος έχει ενταθεί και περνάει σε νέα φάση με στόχο να τσακίσει ότι έχει μείνει από τα λαϊκά δικαιώματα.
Σε αυτή την κατεύθυνση ετοιμάζει νομοσχέδιο με το οποίο θα περιορίζει τα συνδικαλιστικά και πολιτικά δικαιώματα των εργαζομένων με περιορισμό των διαδηλώσεων, επέκταση μηχανισμών παρακολούθησης και καταστολής, προκειμένου να θωρακιστεί το κεφάλαιο πάρα πέρα απέναντι στους εργατικούς λαϊκούς αγώνες.
Αυτή η επίθεση της κυβέρνησης αφορά όλους μας και είναι ανάγκη να οργανώσουμε την πάλη μας απέναντι σε αυτές τις αντιλαϊκές και αντεργατικές επιλογές της κυβέρνησης. Σε αυτήν την κατεύθυνση το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θα οργανώσει συζητήσεις σε όλους τους χώρους δουλειάς ενημερώνοντας τους εργαζόμενους να παλέψουν για να υπάρχουν δικαιώματα και ελευθερίες, αλλά και ενάντια σε κάθε άλλο περιορισμό που θα επιχειρηθεί, με πρόσχημα την προστασία των πολιτών και της οικονομικής ζωής.
H προσωρινή διοίκηση του Συνδικάτου